Під час відкриття змагань «Захисник Кіровоградщини-2018» відбудеться авіашоу

,

05586Обласний етап національно-патріотичних змагань «Захисник Кіровоградщини» проходитиме із 11 по 12 жовтня у Федорівці Первозванівської сільської ОТГ Кіровоградського району. Також юні учасники змагатимуться на військовому полігоні за межами населеного пункту, повідомляють в облдержадміністрації.

Заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко зазначила, що під час урочистого відкриття відбудеться авіашоу. Центр медико-психологічної реабілітації «КОМПАС» презентуватиме спеціальне обладнання з основ військової медицини.

Цього року учнівська молодь випробовуватиме свої сили і вміння у стрільбі з пневматичної гвинтівки, розбиратиме та збиратиме на швидкість автоматичну зброю, братиме участь у силових вправах на спортивних знаряддях, зокрема на поперечині, у перетягуванні канату, в естафеті з елементами перекидання (кантування) колеса, а також долатиме туристичні смуги перешкод.

Крім того, 12 жовтня учасники обласного етапу візьмуть участь у благодійному марафоні від Фортечних валів до площі Героїв Майдану у рамках відзначення Дня Захисника України.

По завершенні марафону відбудеться нагородження переможців цьогорічних змагань «Захисник Кіровоградщини».
e-max.it: your social media marketing partner