Онкохворі дітки отримали подарунки з Австрії

,

Для онкохворих діток, які лікуються в дитячій обласній лікарні, волонтери всеукраїнської організації «Жити завтра» провели благодійну акцію. Дітки писали, а деякі навіть і малювали маленькі мрії про те, який би подарунок вони хотіли отримати.
1061
– Акція проведена для онкохворих діток нашою благодійницею із Австрії Альоною Казакевич. Дітки, коли почули про неї, з радістю почали ділитися своїми маленькими мріями на папері. Тоді ми зібрали всі листи і відправили їх у далеку подорож до Відня, – розповідає волонтер Наталія Селецька.

За словами небайдужої жінки, коли всі листи прибули до Австрії, Альона Казакевич знайшла інших благодійників, які разом перечитували їх і купували подарунки – хто що міг.

– Крім того, що просили дітки, добрі люди передавали невеличкі сюрпризи від себе особисто: цукерки, шоколадки, яскраві листівки та інше, – ділиться волонтер і додає, що діти неабияк раділи сюрпризам. – Коли бачиш, як горять їхні очі, не зважаючи на важкі хвороби, розумієш, що це найкращий результат роботи.
e-max.it: your social media marketing partner