Міським головою Бобринця вдруге став Кравченко

,

Як уже повідомляла «КП», одночасно із главою держави жителі Бобринця обирали свого мера. За інформацією голови Бобринецької міської виборчої комісії Галини Волкотруб, найбільше голосів набрав Леонід Кравченко.

На другому місці Артем Лавріненко, на третьому – Сергій Чорний.

Нагадаємо, усього на посаду міського голови Бобринця балотувалося восьмеро кандидатів. Усі вони визнали результати виборів.

Новообраний очільник міста Леонід Кравченко зізнався «КП», що на перемогу розраховував.

– Результат, звісно, міг би бути і кращим. Але враховуючи те, що останнім часом відбувалося в країні, то оцінюю його задовільно. У цілому вважаю, що вибори відбулися демократично, без непорозумінь та провокацій, – каже новоспечений мер.

У першу чергу Леонід Кравченко обіцяє взятися за погашення існуючих боргів перед підприємствами. Говорить, робота непомітна, проте надзвичайно важлива для мешканців міста.

– Буду погашати борги по зарплаті і комунальних службах. Бо міський голова – це господар, який має цим займатися в першу чергу. Проблем дуже багато, зокрема, зі сміттєзвалищем. Зрозуміло, треба рухатися вперед, але спочатку потрібно зайнятися невирішеними питаннями, – каже очільник Бобринця.

e-max.it: your social media marketing partner