Убивство столичного податківця біля «Джунглів» стало демонстрацією можливостей кіровоградського криміналітету?

,

Убивство столичного генерала-податківця Володимира Тесленка, яке сталося у Кіровограді 2 травня, було демонстрацією злочинного світу своїх можливостей, вважає прокурор області Сергій Жолонко.

– Заарештована одна особа, ще одна особа оголошена в розшук. Деталей, які я можу зараз оприлюднити, я не бачу. Але можу сказати, що цю справу я тримаю на щоденному контролі. Кожного дня ми будемо робити все можливе, щоб розшук злодія, який переховується, здійснювався і справа розслідувалася належним чином, були проведені всі експертні дослідження, – запевнив прокурор.

– Не вдаючись до обставин вбивства, знаючи посекундно, як все відбувалося, я вважаю, що це був виклик злочинного світу, нахабне бажання продемонструвати, що певне коло осіб може вести себе таким чином по відношенню як до пересічного громадянина, так і до представників органів внутрішніх справ. Тесленко дуже довго працював в УБОЗі, в органах внутрішніх справ, він генерал. Знаючи це, злочинці так учинили з ним. Таким чином злочинний світ демонструє, що може у місті наводити «порядок». Але ми доведемо, що це тільки їхні думки, – попереджає Жолонко.

Нагадаємо, вбивство генерала податкової, начальника Святошинського відділу податкової інспекції Володимира Тесленка сталося на першотравневих святах. 48-річний генерал о 5 ранку в п'ятницю, 2 травня, відпочивав з друзями в кіровоградському кафе. Після цього його відвезли додому. Однак за півгодини понівечене тіло податківця знайшли неподалік іншого розважального закладу на вулиці Арсенія Тарковського. Чоловіка забили до смерті ногами і цеглою. Розслідування вбивства триває.
e-max.it: your social media marketing partner