Батько хлопчика з Новоукраїнки прокоментував, чому малий такий худий

,

04036Олександр Мольченко з Новоукраїнки, чотирирічного сина якого соцслужби разом із медиками та поліцією лише через санкцію суду змогли госпіталізувати наприкінці минулого тижня, прокоментував, чому дитина така виснажена. Він заявив, худоба – то наслідок тестування медиками препаратів на малому ще коли той був немовлям.

– (…)Те, що дитина в такому стані була, дійсно є проблема, і ми не спростовуємо її. Дійсно, в частині ми винні, в тому, що дитина саме в такому стані. Ми дотягли вже дитину до такого стану, але що сталося з дитиною після того, як вона народилася, що сталося з дружиною після того, як вона народила дитину?... Жодний документ не підтвердив про те, що моя дружина хворіє на туберкульоз. На підставі цього вони тримали в лікарні, кололи якимись ліками…

(…)Дитина народилася абсолютно здорова. Без будь-яких вад, без будь-яких проблем, без будь-яких хвороб, без будь-яких там аномалій чи ще щось. Тобто, дитина не потребувала жодної медичної допомоги. (…)Дитина втрачає вагу, я вважаю, через наслідки того, що коли він народився, йому кололи якісь препарати. (…)Я вимагав, щоб звільнили цю медсестричку, яка незаконно тестувала якісь там медичні препарати на моїй дитині. Тобто, коли я прийшов, я помітив, як вона відразу почала ховати по кишенях шприци, коробки і все інше... Розумієте, я вважаю, що це сто відсотків наслідки того, що цю дитинку при народженні кололи, випробовували якісь медикаменти. Зараз це ідуть наслідки цього.., – коментує Мольченко.

Водночас батько запевняє, чотирирічний син харчувався добре і мав апетит.

– (…) Дитина дійсно хвора. Не тому, що вона там чи недоїдала чи недосипала. Повірте, мені, будь ласка, дитина їсть дуже добре. У дитини дуже добрий апетит.

(…) Тому що дитина їсть постійно. Постійно дитина їсть. Дитина їсть набагато більше навіть, чим їдять всі інші діти. У нас діти їдять три-чотири рази на день. Владик же їсть постійно. Через кожні півгодини він щось та й просить. То йому хлібчика дай, то йому те дай... Тобто, дитина постійно просила. Він все підряд їв, але сам організм не сприймає їжу…, – переконує Мольченко.

Тим часом на своїй сторінці у соцмережі батько написав, що ситуацію з вилученням дитини вважає «політичною розправою».

04041


Як раніше повідомляла «КП», наприкінці минулого тижня поліція, медики та соціальні служби вимушені були через санкцію суду забрати чотирирічного хлопчика від батьків. Замість 16 кілограмів, характерних для свого віку, малюк важив усього 7! Дорогою до лікарні дитина постійно просила їсти.

e-max.it: your social media marketing partner