Стало відомо, хто вивозив сміття зі Львова в Олександрію і хто це дозволив

, КП

03968В Олександрії на сміттєзвалищі поліція затримала дві фури зі львівськими номерами, повні сміття, які належать компанії «АВЕ Львів». Керівник підприємства Олег Гайовишин запевняє, водії вантажівок діяли на підставі укладених договорів про утилізацію відходів на тамтешньому сміттєзвалищі, пише CBN: Центральноукраїнське бюро новин.

– Вони цілком офіційно на підставі офіційних документів знаходилися в Олександрії для розвантаження відходів на місцевому полігоні. Ми там розвантажувалися не перший раз і відслідковуємо їх за допомогою GPS. Поліція без будь-яких документів, без представлень будь-яких офіційних рішень супроводжувала їх у бік Полтавської області, – каже директор «АВЕ Львів» Олег Гайовишин.

Керівник підприємства пояснив, що «АВЕ Львів» спів­­працює з київською компанією-посередником, яка допомагає знаходити місця для захоронення відходів. Договір на вивезення сміття в Олександрію уклали, за його словами, через те, що не вдалося знайти вільних полігонів ближче.

Нагадаємо, полігон твердих побутових відходів в Олександрії обслуговує приватне підприємство «Екологія», реальним власником якого ЗМІ називають нинішнього керівника олександрійської міської організації партії «Батьківщина» Віталія Журавльова. Проте він запевняє, що не причетний до підприємства.

Як повідомляла «КП», торік у лютому міська рада Кіровограда отримала листа від мера Львова Миколи Садового з проханням прийняти сміття. Втім міський голова відмовив. А через кілька тижнів після цього відходи зі Львова знайшли в Олександрійському районі – у лісосмузі під Пантаївкою.

 

03969

 

фото: із соцмережі

e-max.it: your social media marketing partner