Ларін привітав учасників «Калинового співу»

,

суботу в обласному центрі відкрився щорічний всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів». Яскраве дійство у виконанні кращих аматорських колективів з усієї Кіровоградщини розпочалося біля обласної філармонії.

Традиційно після виступів учасники свята прикрашали калину. Цього разу на кущі чіпляли патріотичні стрічки. Тим часом у фойє філармонії відкрилася виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Калиновий розмай», на якій цього року свої кращі вироби демонстрували майстри Вільшанського району.

Порадувала гостей свята і багата експозиція короваїв, презентованих творчими делегаціями районів, міст нашого краю та гостей із інших регіонів.

Серед привітань усім учасникам зачитали й листівку від Сергія Ларіна.

– У такий нелегкий для нашої держави час ви своїм талантом, своєю любов’ю до народної творчості, до української пісні, до історії рідного краю об’єднуєте народ, звеличуєте національний дух, героїчне минуле, вселяєте надію на мир і спокій на нашій землі, – звернувся до всіх творчих колективів Кіровоградщини Сергій Ларін.

– Україна завжди буде єдиною, бо в кожному її куточку живуть такі справжні патріоти, як ви. Тож нехай високі ідеали добра, справедливості, любові і миру лунають у наших піснях і вічно живуть у наших серцях, – побажав артистам екс-очільник області.
e-max.it: your social media marketing partner