Рєзнік натякає, що «Опорі» привиділося використання адмінресурсу Тягнибоком?

,

Заступник голови облдержадміністрації Віктор Рєзнік неочікувано заявив, що з початку передвиборчої кампанії жоден із кандидатів у президенти не проводив агітацій у приміщеннях ні Кіровоградської ОДА, ні райдержадміністрацій. Це при тому, що «свободівець» Олег Тягнибок, який на першотравень приїхав до регіону, зустрівся з військовослужбовцями саме у малій залі облдержадміністрації.

Про порушення з боку Олега Тягнибока повідомили в громадянській мережі «Опора».

– Кандидат у президенти Олег Тягнибок разом із головою Кіровоградської ОДА Олександром Петіком та народним депутатом Святославом Ханенком став учасником презентації батальйону територіальної оборони, яка відбувалася в приміщенні обласної державної адміністрації, де окрім військових та чиновників були присутні представники громади. Нагадаємо, закон «Про вибори Президента України» забороняє використання приміщень органів державної влади та органів місцевого самоврядування для передвиборчої агітації, – зазначили в ГО.

Координатор кіровоградської «Опори» Євгеній Патруль також розповів, що все б нічого, якби не той факт, що сам Олександр Петік представив присутнім Тягнибока.

– Олег Тягнибок провів декілька зустрічей із виборцями. На цій зустрічі в ОДА був і наш спостерігач. Він розповів, що Петік представив Олега Тягнибока не як нардепа, і не як голову ВО «Свобода», а саме як кандидата у президенти. Ми не вимірюємо це порушення за 100-бальною шкалою, однак факт залишається фактом і переростає у площину передвиборчої агітації, – зазначив Євгеній Патруль.

– Станом на 9 годину 12 травня жодна довірена особа кандидатів у президенти до мене не зверталася щодо проведення агітаційної кампанії у приміщенні ОДА чи райдержадміністраціях. Ми цю ситуацію постійно моніторимо, – заявив Віктор Рєзнік.

Голова ОДА Олександр Петік схвально відгукнувся на інформацію свого заступника і також жодним словом не обмовився про візит свого партійного лідера Олега Тягнибока.

Нагадаємо, керівник облдержадміністрації Олександр Петік є членом ВО «Свобода», а до свого призначення на посаду голови Кіровоградської ОДА був помічником-консультантом нардепа-«свободівця» Ханенка.
e-max.it: your social media marketing partner