Відзавтра в автобусах Знам’янки можна оплатити проїзд за допомогою QR-коду

, Олена Сідорова

03485У Знамянці запустять безготівкову оплату проїзду через QR-код у міських та приміських автобусах завтра, 21 червня. Усього таке нововведення охопить 11 маршрутів, повідомляють у регіональному відділенні «Приватбанку».

Нова технологія дозволяє придбати і закомпостувати електронний квиток за допомогою мобільного додатку Приват24, відсканувавши лише QR-код зі спеціального стікера у транспорті.

Реалізували проект «Приватбанк» спільно з приватним підприємцем Олександром Анкудіновим та за підтримки міської влади.

У банку наголошують, для впровадження цієї технології місту не потрібні жодні витрати на додаткове обладнання. «Приватбанк» бере на себе витрати з виготовлення, розміщення стікерів з QR-кодом та проведення навчання контролерів. Крім того, користуватись такою технологією зможуть і клієнти-власники карток інших банків. Потрібно лише встановити Приват24 на смартфон і додати туди картку іншого банку. Електронний квиток не витісняє інші способи оплати за проїзд, а додає зручності прихильникам технологій і безготівкових розрахунків. Паралельно можуть діяти е-картка чи стандартний квиток.

Знам’янка стала 19 містом в Україні та другим містом на Кіровоградщині, які запровадили безготівкову оплату проїзду у транспорті.
e-max.it: your social media marketing partner