На Кіровоградщині стартував конкурс на розробку логотипа з відзначення 100-річчя Сухомлинського

, Олена Сідорова

01618На Кіровоградщині оголосили конкурс на розробку логотипа з відзначення сторіччя від дня народження Василя Сухомлинського, повідомляють в облдержадміністрації. Цей логотип буде візитівкою урочистих заходів та використовуватиметься як офіційна емблема.

Логотипом може бути будь-яка комбінація позначень (емблема, слова, літери, цифри, зображувальні елементи, комбінації кольорів), яка здатна передати унікальність події – 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського. Також це може бути графічний, образотворчий або об’ємний знак, комбінований з зображенням, літерами, цифрами, словами або без них.

Логотип має бути оригінальним (зображення має бути особливим, не має наслідувати інші логотипи), асоціативним, художнім та естетичним, композиційним, мати не більше п’яти кольорів, адаптативним (можливість використання в чорно-білому та кольоровому варіантах на різних носіях), універсальним і функціональним.

Конкурс проводитимуть у два етапи. Перший триватиме до 1 липня. Другий – до 15 липня. Один учасник може представити не більше трьох проектів.

Форму подачі заявки можна знайти за посиланням.
Конкурсні роботи надсилати в друкованому вигляді до комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» за адресою: вулиця Велика Перспективна, 39, м. Кіровоград, 25006 або в електронному вигляді [email protected] (з поміткою «На конкурс»).

Переможців другого етапу, які посядуть перші три місця, нагородять цінними подарунками і дипломами облдержадміністрації.
e-max.it: your social media marketing partner