У Кіровограді влаштовують благодійний марафон заради онкохворого чоловіка

, КП

03333В обласному центрі друзі Едуарда Вітошинського з Компаніївки організовують благодійний марафон, аби допомогти йому зібрати кошти на боротьбу з раком крові.

– Захід відбудеться 25 червня в обласній філармонії. О 17:00 проходитимуть різноманітні майстер-класи: з зачісок, боді-арту, ляльок-мотанок. О 18:00 розпочнеться концерт, на якому виступатимуть Анрі Болквадзе, Владислав Кашпуренко, Тетяна Яковенко, Дарія Завгородня, гурти «Ефір» і «Живий звук» та інші. Ми намагалися долучити відомих людей, щоб якомога більше привернути увагу до біди Едуарда. Чимало з тих, хто виступатиме, дуже добре знають Едика, бо ми вчилися разом у педагогічному університеті імені Винниченка на мистецькому факультеті, – розповідає «КП» ініціатор концерту Дарія Скрипник.


Аби одужати, Едуарду потрібно зробити пересадку кісткового мозку і пройти реабілітацію. Вартість лікування – 300 тисяч євро.


– Едуард пройшов першу хімію, але переніс її погано. Ми сподіваємося, йому допоможе операція і він повернеться до родини, до дружини і маленького синочка. Але необхідна сума – непосильна. Одразу, як дізналися, намагаємося зібрати ці гроші. Концерт – це як удячність людям за їхні внески, що вони підтримують і допомагають Едуарду, – каже Дарія Скрипник. – Ми запрошуємо всіх на концерт. Вхід – за благодійними внесками від 100 гривень, якщо хтось зможе заплатити більше – родина Едика буде дуже вдячна. Також будуть скриньки, в які бажаючі зможуть покласти, хто скільки зможе.

Замовити квитки на концерт можна телефонами: (095) 093-40-99, (093) 854-85-73.

Також допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7453 0001 5655 (Вітошинський Едуард Ігорович).

 

03460

e-max.it: your social media marketing partner