Цапюк просить допомогти мобілізованим олександрійцям

,

Міський голова Олександрії Степан Цапюк звернувся небайдужих городян із закликом допомогти військовослужбовцям-землякам, яких мобілізували на кордон із Росією. Перша партія допомоги відправлена вже сьогодні.

– Сьогодні десятьом прикордонникам, які нині служать у селі Васильківці Луганської області, відправили партію круп та консервів, – повідомив мер і додав, що окрім продуктів, військовим необхідні бронежилети та плащ-палатки.

Водночас очільник Олександрії закликає підприємців та усіх небайдужих підтримати правоохоронців та громадських активістів, які патрулюють на блокпосту біля міста.

– Продукти для наших військовослужбовців можна залишати в оперативного чергового міської (1 поверх), а кошти надсилати на розрахунковий рахунок Олександрійської міської організації Червоного хреста України. Код: 23100388, МФО 323475, р/р 2600530117764 в ощадному банку України з поміткою «допомога олександрійським військовим та блокпосту», – повідомляється на офіційному сайті Олександрійської міської ради.
e-max.it: your social media marketing partner