Депутат облради Абрамян написав заяву на складання повноважень

,

03257Депутат обласної ради Вартан Абрамян, обраний у багатомандатному мажоритарному виборчому округу №40 від «Опозиційного блоку», написав заяву на дострокове складання повноважень, йдеться у проекті рішення, опублікованому на сайті органу самоврядування.

«1. Достроково припинити повноваження депутата Кіровоградської обласної ради сьомого скликання Абрамяна Вартана Юрійовича, обраного по багатомандатному мажоритарному виборчому округу №40 від Регіональної організації політичної партії «Опозиційний блок» у Кіровоградській області.
2. Внести зміни до рішення Кіровоградської обласної ради від 04 грудня 2015 року №8, а саме: виключити Абрамяна Вартана Юрійовича, обраного від Регіональної організації політичної партії «Опозиційний блок» у Кіровоградській області, зі складу постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу та земельних відносин.
3. Направити дане рішення до Кіровоградської обласної територіальної виборчої комісії для прийняття рішення про обрання депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати у виборчому списку регіональної організації політичної партії «Опозиційний блок» у Кіровоградській області», – сказано у документі.
 

Нагадаємо, торік депутат обласної ради від БПП Ярослав Бублик склав повноваження очільника фракції.

e-max.it: your social media marketing partner