СБУ затримала на хабарі екс-керівника комунального підприємства Кіровоградщини

, Олена Сідорова

03248Працівники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на одержанні хабара колишнього керівника комунального підприємства одного з районів Кіровоградської області.

Правоохоронці встановили, що колишній посадовець вимагав від місцевого підприємця вісімдесят п’ять тисяч гривень. За вказану суму ділок обіцяв нібито вплинути на рішення одного з керівників районної влади щодо передачі в оренду приміщення, яке перебуває у комунальній власності.

Співробітники СБУ затримали зловмисника згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України у власному помешканні після одержання першої частини неправомірної вигоди у розмірі 40 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання щодо оголошення фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину передбаченого частиною 2 статті 369-2 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження тривають невідкладні слідчі дії для встановлення інших осіб, причетних до протиправної діяльності.
e-max.it: your social media marketing partner