Обласна влада вимагає звільнень соцпрацівників в Олександрії

,

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Олександр Петік направив листа міській владі Олександрії з рекомендаціями звільнити 16 посад спеціалістів Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, повідомляється на офіційному сайті міськради.

Майже 400 олександрійських сімей потребують допомоги соціальних працівників. Багатодітні та малозабезпечені родини, сім'ї опікунів і піклувальників, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування незабаром можуть опинитися у ще більш скрутних умовах. Зважаючи на ситуацію, міський голова Олександрії Степан Цапюк доручив першому заступникові вивчити питання та розглянути можливість фінансування соцслужби за рахунок міського бюджету.

– У Центрі здебільшого працюють молоді спеціалісти, які мають фахову освіту, і сьогодні, зважаючи на фінансово-економічну кризу у державі, міська влада не має права залишити їх без роботи, а сім'ї, які потребують допомоги – без належної підтримки спеціалістів. Остаточне рішення з даного питання прийматимуть депутати, – зазначають у міськраді
e-max.it: your social media marketing partner