Ларін об’єднує колишніх «регіоналів» у нову опозиційну політсилу. Старт – 31 травня

,

Сергій Ларін виступив координатором команди екс-«регіоналів», які мають намір об’єднатися у нову опозиційну політичну силу нелідерського спрямування. Старт проекту запланований на 31 травня, повідомляє «Главком».

Згідно з інформацією, сьогодні у Києві відбулося перше засідання ініціативної групи. Модератором засідання був екс-очільник Кіровоградської області Сергій Ларін. У роботі взяли участь нардепи, які вийшли з ПР після лютневих подій, а також представники регіональних еліт. Основою ініціативної групи стали лідери 12 регіональних екс-ПР організацій.

Нагадаємо, тиждень тому з’явилася інформація про те, що керівник передвиборчого штабу кандидата у президенти Сергія Тігіпка Сергій Ларін пішов від нього. Причина – Ларін не зійшовся з ним у стратегічних питаннях майбутнього партійного будівництва.

– Ларін привів у штаб Манофорта (американський політтехнолог, який працював з ПР і Януковичем), і вони наполягали, що Тігіпко у своїй кампанії повинен орієнтуватися на південний схід. Але сам Тігіпко слухався лише двох ростовських політтехнологів, які прийшли з ним, – Дороніна і Гастелло. Вони натомість наполягають, що Тігіпко має орієнтуватися на центр України, хоча там конкуренція значно серйозніша. Останньою краплею стало рішення Тігіпко провести цього тижня (минулого – ред.) презентацію свого нового проекту – Партії Сергія Тігіпка «Економічна платформа», при цьому не погодивши свою ініціативу з регіональними організаціями. В результаті люди з регіонів – Папієв, Дунаєв та інші – не приїхали, сказавши, що не хочуть працювати з лідером, у якого диктаторські замашки, і презентація зірвалася. Тепер вони разом із Ларіним будуть працювати над новим нелідерським проектом, – повідомляли «Вести» з посиланням на джерело у штабі Тігіпка.
e-max.it: your social media marketing partner