«Кіровоградтепло» погасило заборгованість перед ВАТ «Кіровоградгаз»

, Олена Сідорова

02533Державне підприємство «Кіровоградтепло» погасило поточну заборгованість за розподіл природного газу перед відкритим акціонерним товариством «Кіровоградгаз» учора, 22 березня.

Залишок заборгованості погашений у повному обсязі за рахунок отриманих відшкодувань по пільгах у субсидіях та відрахувань відповідно до постанови КМУ № 217 від 2014 року на загальну суму майже два з половиною мільйона гривень.

У «Кіровоградтепло» уточнюють, станом на ранок 23 березня підприємство має підтвердження органів Держказначейства про перерахування зазначених коштів на рахунки ВАТ «Кіровоградгаз».

Нагадаємо, 14 березня «Кіровоградгаз» примусово відключив шість котелень від газопостачання. Без тепла лишилося майже півтори сотні будинків, школи і дитсадки. Того ж і наступного дня громадські активісти, депутати, АТОвці, директори шкіл і батьки дітей пікетували ВАТ «Кіровоградгаз».

Міський голова Кіровограда Андрій Райкович назвав дії керівництва «Кіровоградгазу» диверсією. Під час прямого ефіру каналу «Кіровоград» міський голова Кіровограда Андрій Райкович порекомендував Олександру Гладкому стиснути власні амбіції і кулак і нікому не показувати.

Як повідомляла «КП», голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко закликав ВАТ «Кіровоградгаз» негайно відновити газопостачання.

Як писала «КП», роботу всіх котелень відновили увечері 15 березня.
e-max.it: your social media marketing partner