Двох працівників «Кіровоградгазу» затримали на хабарі в 1500 доларів

, Олена Сідорова

02275Прокурори Кіровоградської місцевої прокуратури спільно з працівниками управління захисту економіки в області та слідчими міського відділу поліції Нацполіції в області викрили на корупційному злочині двох працівників ВАТ «Кіровоградгазу» сьогодні, 16 березня, повідомили в обласній прокуратурі.

Начальника служби експлуатації підземних газопроводів та начальника дільниці ВАТ «Кіровоградгазу» затримали «на гарячому». Вони вимагали та отримали 1500 доларів за не вжиття заходів щодо знесення гаражу, який розташований над підземним газопроводом.

Наразі цих осіб затримали в порядку статті 208 КПК України.

Правова кваліфікація кримінального правопорушення – частина 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

У справі проводять весь необхідний комплекс слідчих дій.

Нагадаємо, 16 січня правоохоронці затримали посадовців ВАТ «Кіровоградгаз» та представника одного з приватних підприємств Кіровограда, які отримали хабар у два мільйони гривень за зниження більш як удвічі офіційної вартості підключення до газу хлібопереробного підприємства.

e-max.it: your social media marketing partner