У Кіровограді відкрили комунікаційний хаб для громадських активістів (ФОТО)

, Олена Сідорова

02458В обласному центрі відкрили громадський офіс для обєднання лідерів громадської думки сьогодні, 16 березня. Відтепер у громадських організацій є безкоштовний майданчик для проведення заходів – семінарів, нарад, засідань, круглих столів, форумів, обговорення робочих питань тощо. Як наголосили представники громадських організацій, такого офісу вони чекали з десяток років.

– Для громадських організацій цей майданчик – це прорив у напрямку розвитку громадянського суспільства. Це абсолютно відкритий майданчик для громадських організацій для будь-яких заходів. Послугами офісу можна скористатися безкоштовно, – наголосив начальник управління комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Віталій Останній.

Ініціатором створення такого офісу була Громадська рада при облдержадміністрації.

– Цінність цього офісу не стільки у приміщенні, скільки в тому, що воно слугуватиме як комунікаційний центр для громадських активістів для обміну своїми проектами, ідеями, висвітлення своєї діяльності, де можна щиро і відкрито поспілкуватися, почути критичну точку зору, – додав голова Громадської ради при облдержадміністрації Олександр Гавриленко.

Підтримала створення громадського офісу й облдержадміністрація – посприяла виділенню приміщення, проведенню ремонту, придбанню технічних засобів.

– Приємно, що у громадськості з’явилося місце для прийняття консенсусних рішень, що обласна влада знайшла можливості і у рамках тих змін, які відбуваються у сфері державного управління, виділила непогане приміщення для того, щоб громадськість мали місце для зустрічей, щоденної роботи, генерації ідей і планів. Переконаний, що це приміщення і ці технічні можливості, які ми створили, будуть сприяти символічно гарним відносинам між громадськістю, бізнесом і владою. Тільки разом ми можемо зробити нашу область сильнішою. Перший крок ми вже зробили, – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Графік роботи громадського офісу формуватиметься відповідно до заявок, які необхідно подавати до відділу комунікацій облдержадміністрації. Адреса громадського офісу: вулиця Дворцова 29/32, 4 поверх, кабінет 408.

 

 02459 02461

e-max.it: your social media marketing partner