У Світловодському районі затримали серійних крадіїв терміналів

, КП

02213У Світловодському районі оперативники карного розшуку Кіровоградщини, бійці спецпідрозділу КОРД і поліція Сумської області затримали трьох чоловіків, які викрадали банківські платіжні термінали в Україні, сьогодні, 16 лютого, повідомляють у поліції області.

Як повідомляють у Службі безпеки «Приватбанку», о 4:00 в систему онлайн-спостереження мережі банкоматів і терміналів самообслуговування банків надійшов сигнал про пошкодження терміналу у Світловодську.


Правоохоронці зазначають, що злочинці демонтували термінал з готівкою, погрузили його до багажника автомобіля і поїхали. Злочин тривав 20 секунд. Побачивши поліцейських, вони викинули платіжний термінал прямо на дорозі і почали тікати.


Крадіїв затримали у Світловодському районі, коли ті з’їхали з дороги.


За попередніми даними, всі троє підозрюваних – уродженці Полтавської області віком від 30 до 40 років. Вони їздили областями і скоювали подібні злочини.


Світловодський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.


Наразі встановлюється точна кількість вчинених особами злочинів.


фото: Нацполіція України, «Приватбанк»

 

02214

e-max.it: your social media marketing partner