Кузьменко вже не хоче бути «регіоналом»

,

Нардеп-мажоритарник Сергій Кузьменко вирішив вийти з Партії регіонів, про це він повідомив «УЦ». Пояснює, якщо вихід із фракції був зумовлений тим, що тодішнє керівництво фактично самоусунулося від значущих подій в країні, то вихід із партії – це наслідок ігнорування рішень територіальних організацій новими очільниками.

– Останнім часом у центральному керівництві партії стали все менше прислухатися до думки самих партійців, все більше питань виникало з приводу того, як приймаються рішення, – говорить Кузьменко і додає, що на останній з’їзд його, як і інших представників Кіровоградської області і не лише, взагалі не запросили.

– Рішення (про висунення Михайла Добкіна кандидатом у президенти) для мене і моїх виборців взагалі незрозуміле. Чому ми повинні підтримувати радикалізм, кандидата, який точно не стане консолідуючою фігурою, не зможе об'єднати країну, яку сприймають, по суті, виборці одного-двох регіонів? Якщо ти сам, твої однопартійці та виборці не підтримують рішень партійного керівництва, значить, треба щось робити, – переконаний нардеп.
e-max.it: your social media marketing partner