Проїзд у Кіровограді подорожчає за будь-яких умов

,

Як уже повідомляла «КП», перевізники обласного центру просять владу Кіровограда підвищити вартість проїзду в маршрутках і автобусах. За їхніми розрахунками, квиток має коштувати на півтори гривні більше – 3,50.Начальник управління транспорту міської ради Віктор Зубченко, коментуючи звернення, заявив, що вартість проїзду подорожчає без сумніву, втім який конкретно тариф буде – не сказав.

– Наша позиція однозначна: треба шукати компроміс між платоспроможністю городян, а вона надто низька, і підвищенням цін на пальне. Однак, як показує практика, за будь-якого результату обидві сторони будуть незадоволені, – говорить Віктор Зубченко.

Чиновник нагадав, що тариф на проїзд у кіровоградському транспорті не підвищувався вже три роки, тобто, з квітня 2011-го.

Разом із тим він повідомив, що управління транспорту вивчатиме розрахунки, подані перевізниками, протягом місяця. Після цього громаді оголосять остаточний тариф.

Нині посадовець конкретних цифр не називає, втім констатує: навіть при біглому аналізі розрахунків, які надали перевізники, зрозуміло, що піднімати тариф треба.

– Більшість транспортних одиниць заправляється метаном. У випадку, якщо ціна на газ впаде, підвищення тарифу буде несуттєвим, – зауважив посадовець.
e-max.it: your social media marketing partner