У Кіровограді наступного тижня оберуть переможців конкурсу Ельворті-НМС, які поїдуть в Англію

, КП

8403В Економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті визначать переможців конкурсу Ельворті-НМС, які поїдуть на безкоштовне навчання в Англію, у вівторок, 23 січня.

Участь у конкурсі беруть школярі 15-16 років. З усіх учасників у третій фінальний тур пройшли 12, які продемонстрували високий рівень володіння письмовою англійською мовою.


Переможців конкурсу направлять у школи Великобританії, які мають високий рівень наукових, спортивних і культурних досягнень. Також вони отримають стипендію Ельворті-НМС, яка покриває повну вартість навчання, харчування та проживання у Великобританії. Окрім цього, кожному стипендіату надають певну суму на додаткові витрати, наприклад, для участі в культурних і туристичних заходах.


Нагадаємо, стипендію Ельворті-НМС ініціював у 2007 році онук Роберта Ельворті – Майкл Кларксон Уебб, як продовження відомого проекту – стипендії імені Ельворті.

 

Як повідомляла «КП», Кіровоградський інститут комерції розпочав ребрендинг і змінив назву. Відтепер виш називається «Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті». До складу заснов­ників навчального закладу віднедавна увійшов благодійний фонд «Ельворті».

e-max.it: your social media marketing partner