Ларіна і Шаталова позбавили партквитків

,

Голову Кіровоградської обласної організації Партії регіонів Сергія Ларіна і його першого заступника Олександра Шаталова позбавили партквитків. Про це Шаталов написав своєму блозі.

– Учора я дізнався, що мене виключили з партії. Сам би не пішов. Так як ми могли б іще змінити партію і разом, по-новому, відстоювати інтереси наших виборців. Але сталося те, що сталося, – написав він.

Шаталов вважає, що нині очолили ПР люди, які не чують своїх однопартійців.

– На жаль, до керівництва партії прийшли люди, які відмовляються чути і які не хочуть змін. За озвучену позицію, навіть якщо вона є точкою зору значної частини партійців, але не співпадає з думкою керівництва, починаються репресії, – вважає екс-регіонал і додає, що за 11 років його членства у ПР, такого не було.

– Я вдячний усім однопартійцям Кіровоградщини за спільну роботу. Упевнений, наша співпраця на цьому не завершується. Те, що у Сергія Миколайовича, у мене забрали партквитки, ще не означає, що це фініш, – скоріше новий старт, – пише Шаталов.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня Сергій Тігіпко заявив, що нове керівництво Партії регіонів має намір позбавити партквитків усіх керівників обласних організацій, які підтримали його, а не Михайла Добкіна кандидатом у президенти.

Як уже повідомляла «КП», тиждень тому у Кіровограді Ларін і Шаталов провели збори «регіоналів» у Кіровограді.

На зборах вони вирішили звернутися до президії партії, зокрема, з пропозицією провести внутріпартійні праймеріз і за їхніми результатами об’єднатися навколо єдиного кандидата.
e-max.it: your social media marketing partner