У Кіровограді демобілізований АТОвець розпилив сльозогінний газ в автобусі (ВІДЕО)

,

01895В обласному центрі чоловік, який заявив, що є АТОвцем, на сам Святвечір влаштував диверсію пасажирам автобусу №103. Не дивлячись на те, що в салоні були діти, він розпилив сльозогінний газ, а далі взявся провокувати кондуктора та водія. Очевидці кажуть, чоловік був напідпитку.

– Сідали з дружиною і двома дітьми на кінцевій зупинці автобуса №103 по вулиці Кульчицького. Стояли на зупинці ми і дівчинка років п’ятнадцяти. Підійшов цей хлопець у спортивному костюмі – вид­но, що нетверезий. Сфотографував номери автобуса, а коли заходив у салон, спитав у моєї дружини, чи далеко вона їде. На її відповідь сказав: «Ну добре, а то газу може не вистачити». За якийсь час у салоні почувся неприємний запах. Спочатку не надали цьому значення, але далі у жінки почало першити в горлі, з’явилися сльози, син також скаржився. До нас пересіла та дівчинка і сказала, що хлопець пустив якийсь газ. На питання водія і кондуктора, чи він дійсно щось робив, став грубити і погрожувати, що затягає по судах. Каже: «Мене вигнав один перевізник, я в нього 25 тисяч гривень відсудив! Я в АТО був! Я на Майдані стояв! Та я вас усіх покараю…». Він показував кондуктору якесь посвідчення. На виході в нього випав телефон і коли нагинався його підняти, я помітив у кишені газовий балончик. Сказав водію зупинитися, щоб викликати поліцію. Водій зупинився і привідкрив трохи двері, щоб вивітрився газ, але той вискочив і втік, – розповів «КП» очевидець.

У комунальному підприємстві «Електротранс» інформацію про інцидент «КП» підтвердили. Водночас там зауважили, що чоловік дійсно поводився вкрай неадекватно.

– На відео з камер спостереження видно, що чоловік поводиться неадекватно. Там також видно, що у руці він тримає балончик сріблястого кольору. Спочатку він сидів на одному місці поряд із дівчиною. Вочевидь він саме тоді розпилив газ. Коли вона це помітила, поскаржилася кондукторові. Далі він пересів на інше місце. Точніше, приліг. Дивна поведінка, – коментують на підприємстві й уточнюють, на тому рейсі працювали молодий водій і досвідчена жінка-кондуктор. – Загалом працівники спокійно повели себе в цій ситуації. Єдине, що викликає питання, чому одразу не натиснули на тривожну кнопку. Можливо, свою роль відіграв людський фактор. Мабуть, доведеться в цьому напрямку ще проводити роботу.

Тим часом з’явилася підозра, хто саме розпилив газ в автобусі. За поперед­німи даними, це 27-річний активіст, демобілізований учасник АТО, який також брав участь у протистояннях у Бережинці.

фото: з камер відеоспостереження

 

e-max.it: your social media marketing partner