В обласному центрі планують створити музей АТО

, Олена Сідорова

01893В обласному центрі в колишньому будинку офіцерів, що по вулиці Шевченка, планують створити музей АТО. Розпорядження про створення робочої групи щодо вивчення можливості передачі приміщення та створення музею АТО підписав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

До складу робочої групи входять представники органів місцевого самоврядування, управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, члени ветеранських і волонтерських організацій, бійці Збройних сил України.

– Це була ініціатива ветеранських організацій учасників АТО. Питання розглянула Громадська рада при облдержадміністрації, яка звернулася до голови ОДА з проханням створити робочу групу. Планується створити музейні кімнати, приміщення для роботи ветеранських організацій учасників АТО та сімей загиблих. Крім того, є ідея створити під відкритим небом експозицію військової техніки, яка використовувалася в АТО. Засідання робочої групи відбудеться до кінця січня, – розповів «КП» начальник управління комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Віталій Останній.

Про проведену роботу голові облдержадміністрації відзвітують до 30 березня.
e-max.it: your social media marketing partner