Табалов відхрестився від золотого батона, який знайшли у Януковича

,

Усю країну облетіла новина, що у резиденції екс-президента Віктора Януковича знайшли двокілограмовий золотий батон. Першим його фото на своїй сторінці в соціальній мережі оприлюднив прес-секретар «Свободи» Олександр Аронець. «Золотий унітаз не знайшли, зате є золотий хліб 2кг...», – написав він.

А от з приводу того, хто подарував Януковичу золотий батон, існує кілька версій. Перша – власник ТМ «Кулиничі», бізнес-партнер сина Азарова «регіонал» Володимир Мисик. Друга – «хлібні магнати», нардепи і бізнес-партнери «регіонала» Віталія Хомутинніка батько й син Табалови.

Цікаво, що знаючі люди схиляються саме до останньої версії – мовляв, так кіровоградські олігархи віддячили за депутатство Андрія Табалова. Кажуть, тільки Янукович тоді вирішив, чи відстоюватиме свою правоту у судах його суперник на виборах-2012 «регіонал» Олександр Шаталов, адже приводів для цього було більш ніж достатньо.

«КП» поцікавилася безпосередньо у Андрія Табалова, чи має він або його батько стосунок до двокілограмового батона.

– Звісно, ні. Не складно подивитися, хто з «регіоналів» займається хлібом..., – відповів той так, наче сам не «займається хлібом».

Тим часом у мережі з’явилася інформація, що й сам Янукович відхрещується від золотого батона. Кореспондент агентства «Associated Press» Наталія Васильєва стверджує, що під час прес-конференції в Ростові-на-Дону у вівторок, 2 квітня, екс-президент сказав, що ніколи не бачив і не використовував його у своїй резиденції в Межигір'ї.

– Він сказав, що не бачив і не використовував золотий буханець хліба, знайдений в його резиденції, який викликав велику увагу і сарказм, – повідомила Васильєва у «Twitter».

А поки одні відхрещуються від наддорогого подарунка, інші на ньому роблять бізнес. Сьогодні народні умільці успішно продають копії золотого батона у вигляді скарбничок для монет, магнітів та інших дрібниць. Крім того, дарувати нині комусь золотий батон, хай навіть несправжній – дуже модно!
e-max.it: your social media marketing partner