Олену Добродій, яку підозрюють у вбивстві доньки, триматимуть під вартою

, КП

01706Кіровський районний суд Кіровограда обрав Олені Добродій, яку підозрюють у жорстокому вбивстві своєї 12-річної доньки Катерини Добродій, обрав їй міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці сьогодні, 14 грудня.

– Підозрюваний Олені Добродій обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб без можливості внесення застави, – розповів заступник голови апарату суду, в.о. прес-секретаря Юрій Кіселик.

– Зважаючи на тяжкість злочину, прокуратура клопотала про обрання запобіжного заходу тримання під вартою 60 діб. Захист підозрюваної не заперечував, – сказала прокурор Яна Снісар.

Запобіжний захід підозрюваній обирали у закритому режимі.

Нагадаємо, перший заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін заявив, що вбивство дитини сталося «у пориві раптово виниклої люті».

Жінку затримали 12 грудня.

Як повідомляла «КП», камери відеоспостереження на одній із баз відпочинку в Кіровоградському районі, поряд з якою згодом знайшли тіло дівчинки, зафіксували машину Олени Добродій. Також відомо, що вона стояла на обліку у психіатричній лікарні.

Тіло дівчинки знайшли 12 грудня у селі Обознівка Кіровоградського району. Того ж дня поліція порушила кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

e-max.it: your social media marketing partner