Страйк кіровоградських тролейбусників переноситься на два тижні

,

Цього тижня страйку кіровоградських транспортників не буде. ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» та «Автобусний парк-13527» отримали частину державної субвенції за перевезення пільгових категорій громадян у сумі понад 400 тисяч гривень, повідомив заступник міського голови Ігор Василенко.

За словами чиновника, фінансові надходження дозволили нормалізувати ситуацію у сфері перевезень електротранспортом та автобусами в обласному центрі й попередити страйк перевізників, викликаний заборгованістю по зарплаті. Проте ті, у свою чергу, додають, що страйк не відміняється, а лише переноситься.

– З нами розрахувалися за січень. Страйк переноситься на 14 квітня, якщо до цього часу з нами не розрахуються за лютий. Нам ще повинні виплатити 246 тисяч гривень заробітної плати за лютий і 1 мільйон 287 тисяч гривень субвенції, – повідомив у коментарі «КП» директор «Єлисаветградської транспортної компанії» Валерій Гросул.

Нагадаємо, тиждень тому працівники «Єлисаветградської транспортної компанії» попередили мешканців міста, що з 31 березня влаштовують страйк. Пізніше стало відомо, що до їхньої ініціативи мають долучитися і працівники автобусного парку.
e-max.it: your social media marketing partner