У Кіровограді віряни збирають різдвяні подарунки для самотніх стареньких

,

01693Прихожани Кіровоградської єпархії української православної церкви збирають різдвяні подарунки для самотніх стареньких. Теплі речі, взуття, солодощі, фрукти і вітальні листівки просять приносити до недільної школи по вулиці Великій Перспективній, 2 в обласному центрі.

– Наближаються Різдвяні свята, проте є багато самотніх літніх людей, яким немає від кого чекати подарунків. Подарувати радість стареньким вирішили кіровоградські віряни української православної церкви. Просимо усіх небайдужих зробити маленький подарунок для стареньких. Принесіть для них шкарпетки, хустки, теплий одяг, взуття, солодощі і фрукти, а ще обов’язково підпишіть листівку, аби вони відчули людську щирість і добро, що про них пам’ятають. Для них це не тільки радість, а й гостра потреба, адже багато з них відчувають гостру нужду у найнеобхідніших елементарних речах, – розповіли організатори акції.

У єпархії церкви кажуть, на подарунках можна зазначити: для дідуся чи для бабусі. Збір речей триватиме до 6 січня. На свято Різдва усі подарунки передадуть до геріатричного відділення обласного психіатричного інтернату та нужденним літнім прихожанам храму.
e-max.it: your social media marketing partner