У Кіровограді розшукують безвісти зниклу школярку

, КП


01682В обласному центрі розшукують 12-річну Катерину Добродій, яка вранці 8 грудня пішла у школу і до цього часу не повернулася. Рідні б’ють на сполох і просять допомогти розшукати.


– Катя о 8:00 годині пішла у школу. Ми їй кілька разів намагалися вдень подзвонити, але вона не відповідала. Ми на це не дуже тоді звернули увагу, бо їм у школі кажуть виключати телефони. Після школи о 18:00 годині Катя мала їхати на заняття з англійської мови і о 20:00 повернутися вже додому. Але коли пішли увечері зустрічати Катю, то її довгий час не було, на дзвінки вона не відповідала і додому не повернулася. У школі вона вчора також не була, – розповідає «КП» батько дівчинки – Андрій.

 

Родина живе по вулиці Івана Богуна (стара Балашівка), Катерина навчається у спеціалізованій загальноосвітній школа І-ІІІ ступенів №14.


Катя одягнена у довгу помаранчеву куртку з капюшоном, сині джинси і рожеві чоботи. З собою взяла маленький чорний рюкзак із сірими смужками.


Зріст – 160 см, голубі очі, овальне обличчя, довге світло-русяве волосся.


Усіх, хто бачив Катерину, просять повідомити за номерами: (095) 195-20-20 (Олена – мама), (099) 176-30-38 (Андрій – батько) або «102».

e-max.it: your social media marketing partner