«Кіровоградгаз» знову шантажує, що відімкне населенню газ

, Олена Сідорова

01548ВАТ «Кіровоградгаз» знову погрожує відключити котельні державного підприємства «Кіровоградтепло» від газопостачання, якщо те до 8 грудня не погасить борги.

5 грудня «Кіровоградтепло» отримало лист «Кіровоградгаз» з вимогою до 8 грудня повністю розрахуватися за спожитий природний газ та перерахувати номінації.

Інакше – «Кіровоградгаз» примусово припинить газопостачання, незважаючи на те, що питання розрахунків за газопостачання перебуває на контролі влади міста та адміністрації підприємства і йде пошук усіх можливих шляхів погашення заборгованості за газ.

«За умови погашення багатомільйонної дебіторської заборгованості, «Кіровоградтепло» має можливість у повному обсязі погасити заборгованість за природний газ та послуги розподілу і транспортування газу у сумі 186,3 мільйона гривень, адже нині дебіторська заборгованість по підприємству складає понад 199 мільйонів гривень», – повідомляють у «Кіровоградтепло».

Нагадаємо, тиждень тому «Кіровоградгаз» почало примусово відключати від газопостачання котельні найбільшого теплопостачального підприємства міста. Без тепла тоді залишилися 115 житлових будинків, три дитячі садочки, дві школи і два ПТУ.
e-max.it: your social media marketing partner