Народна рада в Ульяновці стріляла у Поплавського!

,

Інцидент про побиття в Ульяновці головного лікаря і вибивання з нього заяви на звільнення  –  це ще не всі «досягнення» представників тамтешньої Народної ради. Із власних джерел «КП» стало відомо, що в п’ятницю, 21 березня, активісти взялися за зброю. У результаті влаштували стрілянину в ресторані, що належить Михайлу Поплавському.

Того дня чоловіки з Народної ради були у нетверезому стані, спочатку агресивно вели себе в кабінеті головного лікаря райлікарні, а коли звідти вийшли, посперечалися між собою. Один чоловік навіть витягнув із кишені пістолет. Що він хотів цим довести – невідомо. Інший вирішив не відставати від свого «колеги» і разом із ще кількома чоловіками подався додому за автоматом. Забравши зброю вони пішли гуляти далі. Зайшли в ресторан «Батьківська хата». Там хизувалися перед людьми і... вистрелили у стелю. Коли пролунав постріл, представники Народної ради протверезіли. Вони одразу втекли з місця події..., – розповідає «КП» житель Ульяновки.

«КП» намагалася отримати коментар з приводу інциденту у працівників ресторану «Батьківська хата», але ті категорично відмовилися говорити на цю тему.

Газета також телефонувала і самому власнику – Михайлові Поплавському, проте він не знайшов часу на розмову.

Згодом вдалося з’ясувати, що справа вже знаходиться на розгляді у правоохоронних органах. Цю інформація підтвердили і в прес-службі УМВС України в Кіровоградській області.

– За даним фатом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу «Хуліганство». Працівники міліції проводять перевірку. По справі триває досудове слідство. Найближчим часом справа буде спрямована до суду,  – повідомили «КП» у силовому відомстві.
e-max.it: your social media marketing partner