Заступник голови РДА, який попався на хабарі, написав заяву на звільнення

,

01555Перший заступник голови Світловодської райдержадміністрації Сергій Орленко, якого правоохоронці Кіровоградщини затримали на хабарі, написав заяву на звільнення учора, 27 листопада. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Веселка».

– (…)Через те, що мені винесли підозру про причетність до корупційних дій (…), я вважаю, що не маю права надалі перебувати на даній посаді. Тому сьогодні, 27 листопада 2017 року, я написав заяву про звільнення, – сказав Орленко.

Разом із тим він заявив, що не має жодного стосунку до грошей, які правоохоронці знайшли в кабінеті заступника мера Світловодська.

– Я ще раз наголошую, до отримання хабара я ніякого відношення не маю. Грошові кошти були знайдені в кабінеті заступника міського голови з питань ЖКГ. Мені інкримінують вимагання хабара, але на даний момент у слідства нема жодних ніяких доказів, – запевняє екс-посадовець.

Як повідомляла «КП», 21 листопада оперативники управління захисту економіки в області разом із слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградщини затримали на хабарі першого заступника голови райдержадміністрації та заступника міського голови.

Обом оголосили про підозру та обрали запобіжні заходи з можливістю внести заставу 128 тисяч гривень і вони скористалися такою можливістю.

Тим часом очільник області Сергій Кузьменко звернувся до міської і районної влад Світловодська з вимогою звільнити заступника міського голови та заступника голови райдержадміністрації.
e-max.it: your social media marketing partner