Голові РДА, який вимагав хабар за дозвіл на вирубку лісосмуги, обрали запобіжний захід

,

01353Голові Бобринецької райдержадміністрації, якого правоохоронці спіймали на хабарі, обрали запобіжний захід сьогодні, 17 листопада, повідомляють в обласній прокуратурі.

Суд обрав посадовцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 128 тисяч гривень. Також суд задовольнив клопотання слідчого щодо відсторонення хабарника від займаної посади на час досудового розслідування.

Нагадаємо, 15 листопада правоохоронці затримали голову Бобринецької райдержадміністрації на отриманні хабара. Кошти він вимагав та отримав за видачу дозволу на проведення санітарної чистки лісосмуг за межами населених пунктів. Його затримали у службовому кабінеті.

Кілька тижнів тому очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко поставив завдання керівникам підрозділів облдержадміністрації та правоохоронцям посилити роботу в частині запобігання незаконним вирубкам лісосмуг.

– Мною було поставлено чітке завдання правоохоронцям – провести системну роботу по боротьбі із незаконною виробкою лісозахисних смуг. Приємно, що цей раз правоохоронні органи чітко спрацювали. Переконаний, що працівники Національної поліції та прокуратури швидко проведуть розслідування і поінформують суспільство про суть цієї справи. Перед законом усі рівні. Чекаємо на результати розслідування та рішення суду, – наголосив голова облдержадміністрації.
e-max.it: your social media marketing partner