Головний СБУшник області про пікет за волю підривникам Березкіна: Зібралося п’ятнадцять родичів, з десяток каратистів і афганець після контузії

,

Минулого четверга, як уже повідомляла «КП», під стінами обласної прокуратури відбувся пікет. Кількадесят людей вимагали волю братам Андрію та Павлу Дяченкам – екс-співробітникам СБУ, яких звинувачують у замаху на життя нардепа Станіслава Березкіна. Свою позицію з цього приводу озвучив очільник місцевого управління Служби безпеки України Олександр Седельніков.

На його думку, такий «захист» обвинувачених ніщо інше, як політичний шантаж правоохоронної і судової системи. Вважає, таким чином криміналітет намагається уникнути відповідальності, прикриваючись хвилею Майдану.

– На захист цих двох затриманих, стосовно яких зібрані абсолютно всі докази, зібралися під обласною прокуратурою зо 30 чоловік. П’ятнадцять із них – родичі обвинувачених співробітників нашої кіровоградської СБУ, десяток – підлітків-спортсменів кіокушинкай-карате. Ще знайшли афганця, двічі контуженого, взяли маски з дубинками – стоїть Правий сектор. Зв’язуємося з його координатором, виявляється – Правого сектору там немає. Це – політичний шантаж правоохоронної, судової системи. Саме з цим нам треба зараз боротися,  – сказав на координаційній раді в обласній прокуратурі, яка відбулася того ж дня, Олександр Седельніков.


e-max.it: your social media marketing partner