Перед законом усі рівні – Кузьменко

,

01371Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко висловив сподівання, що правоохоронці швидко проведуть розслідування по справі затримання голови Бобринецької райдержадміністрації на отриманні хабара в службовому кабінеті, повідомляють в облдержадміністрації.

– Переконаний, що працівники Національної поліції та прокуратури швидко проведуть розслідування і поінформують суспільство про суть цієї справи. Перед законом усі рівні. Чекаємо на результати розслідування та рішення суду, – наголосив очільник області.

Сергій Кузьменко зауважив, що кілька тижнів він провів нараду, на якій розглядали стан справ із збереженням лісосмуг і лісів на Кіровоградщині.

– Мною було поставлено чітке завдання правоохоронцям – провести системну роботу по боротьбі із незаконною виробкою лісозахисних смуг. Приємно, що цей раз правоохоронні органи чітко спрацювали, – наголосив голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, правоохоронці затримали посадовця у службовому кабінеті з п’ятьма тисячами гривень.

Голові райдержадміністрації інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України – отримання неправомірної вигоди, поєднане з її вимаганням.
e-max.it: your social media marketing partner