У Долинській шиють одяг для військових на замовлення Міноборони (ФОТО)

, Олена Сідорова

01365У Долинській на підрозділі швейного підприємства «Мрія Є» займаються пошиттям військової форми на замовлення Міністерства оборони України.

Підрозділ у Долинській відкрили у липні цього року. На ньому працює 40 осіб. У планах – відкрити щонайменше ще 70 робочих місць.

Підприємство спеціалізується на пошиві одягу для військових, у тому числі для учасників АТО, жіночого та корпоративного одягу, спецодягу, шкільної форми.

– Ми виконуємо замовлення Міноборони на виготовлення військового одягу. Саме у Долинській випускаємо брюки до костюму літнього польового. В день шиємо 220 одиниць брюк. У місяць виходить близько шести тисяч одиниць. Замовлення дуже великі, готові випускати, але, на жаль, не вистачає кадрів. Із технікою проблем немає, – розповіла директор швейного підприємства Інна Чижик.

– Надзвичайно важливо, що в Долинському районі влада змогла створити умови для того, щоб у район приїхали підприємці і створили нові робочі місця у легкій промисловості, а район, відповідно, отримав податки для реалізації нових проектів, – наголосив очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко.

Як писала «КП», тамтешнє відділення Новгородківського професійно-технічного училища №36 готове з нового року взяти на навчання бажаючих здобути професію швачки.

 

01367

 

01370 01368

 

01369

e-max.it: your social media marketing partner