Ляшко, Тимошенко та Бойко «прогулюють» засідання комітетів Ради

,

01316Лідери частини фракцій Верховної ради ігнорують роботу в комітетах та не беруть участі в їх засіданнях. Про це на прес-конференції у Хмельницькому заявив голова Комітету виборців України Олексій Кошель, повідомляє прес-служба КВУ, пише «Українська правда».

Відзначається, що найбільше прогулюють лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко (за три роки відвідав лише 1 з 60 засідань комітету у справах ветеранів і учасників АТО), голова «Батьківщина» Юлія Тимошенко (була присутня на 4 із 37 засідань комітету з прав людини) та лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко (відвідав 28 із 68 засідань Комітету з питань податкової та митної політики).

«За три роки Бойко відвідав 2% засідань комітету, до якого входить, Тимошенко – 11%, Ляшко – 41%», – йдеться у повідомленні.

Водночас повідомляється, що за три роки голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк відвідав 75% засідань (59 з 59 засідань Комітету з питань державного будівництва), голова фракції БПП Артур Герасимов – 81% (74 із 91 засідання Комітету з питань нацбезпеки і оборони), а голова «Народного фронту» Максим Бурбак – 95% (57 із 60 засідань Комітету у справах ветеранів, учасників АТО).

За словами Кошеля, якщо депутат систематично ігнорує засідання комітету, то він не виконує своїх прямих обов’язків.
e-max.it: your social media marketing partner