Кузьменко дав Козярчуку два тижні, щоб той знайшов спільну мову з депутатами Світловодська

, Олена Сідорова

01245Очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко дав два тижні міському голові Світловодська Валентину Козярчуку, аби той знайшов спільну мову з депутатським корпусом. Про це Сергій Кузьменко сказав сьогодні, 6 листопада.

– Неозброєним оком видно проблему в Світловодську. Там конфлікт між мером міста і депутатським корпусом. Я спілкувався з міським головою і дав йому два тижні на те, щоб він зустрічався із депутатським корпусом і знаходив порозуміння та можливість надалі ухвалювати рішення для громади, у тому числі бюджетні. Налагодити співпрацю з депутатським корпусом – це його зона відповідальності. Будемо дивитися, як налагоджуватимуться взаєморозуміння. У разі невиконання роботи, будемо радитися, що робити на цій території, – наголосив Кузьменко.

Нагадаємо, голови шістьох депутатських фракцій Світловодської міської ради оприлюднили звернення до міського голови Валентина Козярчука, у якому звинувачують останнього у погрозах, неповазі, залякуванні і вимагають зупинити свавілля й узурпацію влади.
e-max.it: your social media marketing partner