Кіровоградці долучилися до всеукраїнського флешмобу на підтримку невиліковно хворих дітей

, КП

01013Близько півсотні кіровоградців долучилися до флешмобу «КапелюхаНаВуха», яку в місті організували активісти обласного відділення «Всеукраїнської мережі людей, які живуть із ВІЛ». Окрім цього, активісти презентували соціальний відеоролик та організували благодійний кінопоказ фільму «Саме час».

– Капелюх – це символ підтримки невиліковних дітей. Саме він був перепусткою на благодійний вечір, який пройшов у тайм-клубі «Берлога». До всеукраїнського флешмобу «КапелюхаНаВуха» долучилося близько півсотні небайдужих людей, які прийшли підтримати невиліковних дітей. Ми вкотре звертаємо увагу на якісну та доступну паліативну допомогу! – наголошує керівник проекту «Кропивницький, #ЗнімайРожевіОкуляри», PR-менеджер Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» Вікторія Семененко.


Також під час благодійного вечора презентували соціальний відеоролик про паліативну допомогу, у якому рідні важкохворих людей розповіли, яких труднощів їм довелося зазнати у наданні допомоги паліативним родичам, і переглянули фільм «Саме час».


Під час заходу усі небайдужі могли пожертвувати кошти на потреби тяжкохворим діткам Кіровоградщини.


Загалом зібрали 3 533 гривні.

 

010140101501016

e-max.it: your social media marketing partner