У поліції підтвердили, що правоохоронці приховали смерть колеги у Благовіщенському районі під час полювання

, КП

00915В обласній поліції підтвердили інформацію, що працівники одного з підрозділів відомства приховали смерть свого колеги під час полювання, сьогодні, 9 жовтня.

За версією поліції, загиблий, перебуваючи поза службою, поїхав на полювання разом зі своїми чотирма знайомими. Один із легкових автомобілів, за кермом якого був цивільний чоловік, потрапив у ДТП. Внаслідок аварії 25-річний пасажир – працівник одного з підрозділів поліції, загинув на місці.


Розуміючи тяжкість наслідків, правоохоронці приховали цей факт.


Однак, у який спосіб це відбулося, – в поліції не уточнили.


Тим часом у СБУ області заявили, що їхнього співробітника на місці трагедії не було.


За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу – порушення правил безпеки дорожнього руху.


Разом із тим поліція області внесла інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 396 Кримінального кодексу – приховування злочину.


Наразі тривають слідчі дії.


Як уже повідомляла «КП», у Благовіщенському районі під час полювання в ДТП загинув поліцейський тамтешнього райвідділку. Його колеги, щоб приховати наслідки нещасного випадку, кинули тіло чоловіка у колодязь, а машину втопили.


Згідно з даними джерел «КП», участь у полюванні брали п’ятеро осіб: цивільний чоловік, двоє дільничних, слідчий і працівник СБУ.

e-max.it: your social media marketing partner