Сотні пасажирів не могли виїхати зі Знам’янки через вибухи у Вінницькій області (ФОТО)

, Олена Сідорова

00781Через вибухи боєприпасів на Вінничині зі знам’янського залізничного вокзалу не змогли виїхати сотні пасажирів сьогодні, 27 вересня.

– Ми їхали потягом №120 «Львів-Запоріжжя». Він проходить через Вінницю близько десятої вечора. Проте через вибухи на складі цей потяг простояв під Вінницею біля двох годин, а потім змінив напрям. Замість Київщини (північ), ми поїхали на Одещину (південь).

Тож, прибули в Знам’янку з запізненням майже на чотири години, – розповідає «КП» один із пасажирів Олексій Хмара.

Та найбільше не пощастило пасажирам, які мали виходити в Білій Церкві, Миронівці та на інших станціях Київщини й Черкащини.

– Провідники казали, що у Знам’янці їх безкоштовно пересадять на інший транспорт додому. Проте, виявилося, що це або електрички під вечір, або нічого. Бо багато потягів вже заповнені або скасовані, або їх перенесли. Я особисто бачив близько сотні людей на станції, які не знали, як добиратися додому. Такий от форс-мажор, – додав Олексій.

00782

00783

 

Як уточнили «КП» на залізничній станції «Знам’янка», наразі проблему вдалося вирішити.

– Були проблеми з двома потягами – №42 і №120, які рухалися зі львівського напрямку. Кожен потяг запізнився на три години. Нині всіх пасажирів розсадили по потягам, ажіотаж спав, – запевнив «КП» заступник начальника станції «Знам’янка» Дмитро Кіріченко.

Як повідомляють в ПАТ «Укрзалізниця», через надзвичайну ситуацію з боєприпасами на військових складах поблизу станції Калинівка на Вінниччині, зміненим маршрутом курсують 47 пасажирських поїздів. Їхній час затримки в дорозі складе більш як на п’ять годин, а окремих поїздів – до восьми годин.

Залізничний перегін «Сосонка – Калинівка» залишається повністю закритим для руху поїздів у зв’язку з заходами безпеки.

Детальніше про потяги, рух яких змінено за посиланням: http://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/458830/

e-max.it: your social media marketing partner