Кузьменко перевірив, як ремонтують дорогу «Знам’янка-Луганськ-Ізварине»

, КП

00774Очільник області Сергій Кузьменко перевірив хід ремонтних робіт на трасі М-04 «Знам'янка-Луганськ-Ізварине» сьогодні, 26 вересня.

– Дорога, на якій зараз робимо ремонт, – це шлях із Олександрії на Дніпро. Наразі майже завершили укладку нижнього шару асфальту на 40-51 кілометрі. Відзавтра починаємо роботи ще на 11 кілометрах. Підрядник виконує роботи згідно з графіком, по якості зауважень немає, – констатує начальник Служби автомобільних доріг в області Вадим Коюденко і додає, готові 22 кілометри дороги планують здати в експлуатацію наприкінці жовтня.


Очільник області Сергій Кузьменко нагадав, що ремонт траси «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» розпочався торік і наразі відремонтували 36 кілометрів.


– Саме цей відрізок знаходиться у найжахливішому стані. Це приблизно, як їхати на Миколаїв через Возсіятське. Ми не дозволимо, щоб на території області були такі дороги. Наразі траса «Знам’янка-Луганськ-Ізварине», протяжність якої на Кіровоградщині 65,4 кілометра відремонтована дещо більше, ніж на половину, – підкреслив Кузьменко.


Нагадаємо, цьогоріч Кіровоградщина на ремонти доріг має рекордні 700 мільйонів гривень.


– Від ямкових ремонтів, які раніше були основним видом ремонту наших доріг, сьогодні ми дійшли до того, що фактично будуємо нові дороги. Ми грунтовно попрацюємо над київським напрямком через Олександрівку. Працюємо над об’їзною дорогою у Світловодську, над тим, щоб забезпечити проїзд із Маловисківського району до Новоукраїнського. Робимо дорогу до Новомиргородського району, – зауважив Кузьменко.


Водночас, він наголосив, що ремонти доріг активно продовжать робити і в наступному році, зокрема уточнив, що мова йде про траси у напрямку Умані та Миколаєва.

 

Нагадаємо, цього року Кіровоградщина має рекордну суму на будівництво, ремонти і утримання автошляхів області – 700 мільйонів гривень.

 

00775007760077700778

e-max.it: your social media marketing partner