На Кіровоградщині поліцейські попередили напад злочинної групи на родину фермерів

,

Працівники Олександрійського райвідділку та управління карного розшуку Нацполіції області затримали двох осіб, які готували напад на родину фермерів. Інформацію про підготовку злочину правоохоронці отримали раніше, тож устигли влаштувати засідку.

Як повідомив очільник поліції області Сергій Кондрашенко, нападників затримали на гарячому, коли ті влізли до будинку фермерів.

– Несподівано для себе вони зустріли не беззахисних господарів, а працівників спецпідрозділу поліції. Незважаючи на чималий кримінальний досвід, зловмисники не мали змоги чинити опір, – уточнив головний полісмен Кіровоградщини.

У затриманих поліцейські вилучили предмети, схожі на гранати РГД-5 і РУЗРГМ, набої калібру 5,45 мм та електрошокер і гроші.

00495

00496

00497

00498


За попередніми даними, до складу злочинної групи входили жителі й інших областей. Нині працівникам поліції відомо про вчинення зловмисниками трьох розбоїв і більше десяти крадіжок на території Кіровоградщини, а також низки аналогічних злочинів – у різних регіонах України.

Затриманим уже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 187 – розбій – Кримінального кодексу та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

e-max.it: your social media marketing partner