Шаталов заявив, що не виходитиме з ПР – він не співучасник злочинів Януковича

,

Екс-депутат обласної ради Олександр Шаталов заявив, що не виходитиме з Партії регіонів.

Про це він сказав у коментарі «КП» сьогодні, 23 лютого.

– Я не виходитиму з Партії регіонів. Я в ній 10 років. Прийшов туди не через лідерів, – сказав він.

Водночас Шаталов заявив, що всі, хто зараз складають партквитки – доводять, що є співучасниками злочинів Януковича.

– Усі, хто зараз кидають свої партквитки, доводять, що є співучасниками злочинів Януковича. Я ні в чому незаконному участі не брав. У партії багато достойних людей і я залишаюся з ними. На 100% підтримую заяву фракції Партії регіонів у Верховній раді. Під кожним словом готовий підписатися, –підсумував він.

Нагадаємо, сьогодні фракція Партії регіонів у Верховній раді оприлюднила свою заяву, у якій ідеться, що Янукович зрадив Україну і відповідальність за це, а також за те, що людей зіштовхнули лобами, лежить на ньому і на його найближчому оточенні.

«Ми переживаємо один із найбільш складних і трагічних періодів в історії нашої Батьківщини. Україна виявилася обманутою та пограбованою, але навіть це ніщо перед горем, з яким зіткнулися десятки українських родин, які втратили своїх близьких по обидві сторони протистояння. Україну зрадили, а людей зіштовхнули лобами. Вся відповідальність за це лежить на В.Януковичі та його найближчому оточенні», – ідеться в заяві.

У ній також наголошується, що фракція представляє інтереси понад 10 мільйонів виборців і понад мільйона членів партії.

«Партія регіонів – це нормальні, працьовиті люди, які люблять свою землю, свій народ, це промисловці, вчені, робітники, лікарі та вчителі. Ми прийшли в парламент для того, щоб служити Україні та її народу», – йдеться у документі.

У фракції заявляють, що розбіжності в думках і в ідеології «не є перешкодою для спільної роботи на благо України».

e-max.it: your social media marketing partner