Підприємство Табалових підняло ціни на хліб на 20% у Черкасах. Кіровоград на черзі?

,

1803Підприємство «Черкасихліб ЛТД», що входить до групи компаній «Формула смаку», яку пов’язують з родиною кіровоградських олігархів Табалових, на 20% підняло ціни на хліб у Черкасах, повідомляють тамтешні медіа.

За словами начальника відділу маркетингу ТОВ «Черкасихліб ЛТД» Марини Кириченко, здорожчання відбулося ще 20 лютого.

– Це обумовлено тим, що за ці два місяці ціна на борошно підвищилася на 50%. Зараз магазини поступово здійснюють переоцінку, – уточнила Кириченко.

Черкаські медіа з посиланням на джерела в ТОВ також припускають, що це може бути не останнє подорожчання.

Чи планується підвищення цін на хліб у Кіровограді – «КП» так і не вдалося з’ясувати. Утім, як кажуть експерти, з огляду на те, що Табалов-молодший має намір балотуватися у мери міста – здорожчання якщо і відбудеться, то незначне.

– Фактично, хлібна тема стане одним зі способів утримання електоральної підтримки. І хоча сьогодні ситуація в країні складна, ціни на продукти повзуть вгору ледь не щодня, розуміючі люди навряд чи «клюнуть» на цей гачок. Адже виборці добре пам’ятають, як Табалови зрадили їхні інтереси, як обох із вигуками «Тушки!» у 2012-му виштовхували з Верховної ради, як Табалов-молодший забув про дані обіцянки ледь не наступного після виборів дня, – каже один із кіровоградських політологів.
e-max.it: your social media marketing partner