Зароблені на виборах гроші жителька Новомиргорода передала на АТО

,

1501Тетяні з Новомиргорода – 28. На цих парламентських виборах вона працювала на одного з кандидатів. Проте все зароблене молода жінка віддала нашим солдатам. Каже, придбала хлопцям необхідні речі і відправила на схід.

- Це в мене був підробіток такий. Якщо Бог послав мені ці кошти, значить так потрібно було. Тому що я дуже переживаю. Я хворію цією війною. Вірніше не війною, а людьми, які зараз там: без найнеобхіднішого, в холоді, хтось не доїдає… Це чийсь батько, син, брат чи чоловік, – каже Тетяна.

Вона розповідає, що перед тим, як збирати посилку, зателефонувала до хлопця, який перебуває в зоні АТО, і розпитала про потреби.

– Знайшла номер телефону військового, якого мобілізували. З нашого району хлопець. Я його не знаю, не чула, не бачила ніколи. Я до нього зателефонувала, він сказав, чого саме не вистачає. Я пообіцяла, що вишлю. Він спитав, хто я така. Я сказала, що зовсім незнайома вам людина, – розповідає Тетяна.

Коли жінка придбала для військових необхідні речі, серед яких теплі шкарпетки і чайник, каже, запросила до збору речей також інших городян.

– Я розумію, що в кожної сім’ї становище дуже тяжке. І в мене воно тяжке, тому що я сама виховую дитину. Не працюю ніде. Я живу від того, що спекла торт – продала, це мої гроші, – ділиться Тетяна, уточнюючи, що хобі – кондитерство – стало для неї професією.

З проханням допомогти військовим жінка звернулися і до діток. Вони відгукнулися й підготували купу патріотичних доробок.

– У нас є центр дитячої та юнацької творчості, я сказала, якщо дітки щось зможуть зробити, то нехай підготують. Звичайно я не можу передати сумку магнітиків чи інші речі, але дещо передала. Спасибі їм велике, – дякує жителька Новомиргорода.

Тетяна зізнається, що підготувала для військових ще один сюрприз. Оскільки вона кондитер, тож вирішила порадувати хлопців смачненьким.

– Я для них приготувала сюрприз.  3 листопада був день артилериста. Їхнє свято. Напечу хлопцям пряників. А один – великий – зроблю з українською символікою, синьо-жовтого кольору, – ділиться молода жінка і додає, що мріє зібрати ще одну посилку для хлопців на новорічні свята. – Головне, щоб була можливість придбати все необхідне.

Свій учинок Таня не вважає чимось надзвичайним, а тому категорично відмовилася аби «КП» вказувала її прізвище.

– Я б не хотіла, щоб писали моє прізвище. Я живу в маленькому місті, – сором’язливо зауважила насамкінець патріотка з Новомиргорода, заодно дякуючи всім волонтерам, які допомагають військовим.
e-max.it: your social media marketing partner