Журналістам не дозволили бути на суді з обрання запобіжного заходу Футболісту

, Олена Сідорова

00120Ленінський районний суд Кіровограда прийняв рішення про проведення закритого засідання з обрання запобіжного заходу Костянтину Волкову («Футболісту»), якого підозрюють у стрілянині і поножовщині біля Кіровського районного суду міста цьогоріч у лютому.

Зокрема клопотання про проведення засідань у закритому режимі заявив захист Волкова. На думку адвоката, у ході слухання може бути озвучена інформація, яка, у разі розголошення в ЗМІ, ускладнить досудове розслідування.


Разом із тим захист Волкова заборонив фотографувати як себе, так і свого підзахисного.


Натомість прокурор наполягав на відкритому засіданні.


Однак суд прийняв рішення проводити засідання у закритому режимі.


Як повідомляла «КП», обрати міру запобіжного заходу Футболісту мали ще вчора, 31 липня. Проте на засідання не з’явилися ані прокурор, ані слідчий у справі.


Натомість прийшов сам підозрюваний зі своїми адвокатами.


На сьогоднішнє засідання Волкова доставили під конвоєм.


Нагадаємо, Волкова оголосили у розшук за підозрою у скоєнні особливо тяжкого злочину, передбаченого частиною 2 статті 115 та статті 15 – замах на вбивство та частиною 4 статті 296 – хуліганство – Кримінального кодексу України.


За неофіційною інформацією, згодом прокуратура закрила провадження у частині замах на вбивство.


Після цього Волков з’явився у місті.


Стрілянина сталася біля Кіровського районного суду Кіровограда в середині лютого саме в той час, коли в суді мала слухатися справа щодо одного з бандитів.


За різними даними, тоді постраждало троє осіб.

e-max.it: your social media marketing partner