У Знам’янці зняли з потяга п’яних провідників і начальника

, Олена Сідорова

8350У Знам’янці зняли з потяга №790 «Кіровоград-Київ» двох провідників і начальника, бо на робочому місці розпивали алкоголь, не давали спокою пасажирам і поводили себе нетактовно. А коли поліція намагалася їх вгамувати – провідниця вчинила ще й злісну непокору.

Як розповів «КП» начальник сектору моніторингу Знам’янського відділу поліції Анатолій Кравчук, у ніч із 2 на 3 квітня на лінію «102» Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення, що потрібна допомога правоохоронців на потязі №790 «Кіровоград-Київ».

На станцію Знам’янка-пасажирська виїхали дві бригади правоохоронців. На місці вони побачили, що рятувати потяг треба не від пасажирів, як буває зазвичай, а від провідників. Непевний був і начальник поїзда. Усіх трьох правоохоронці зняли з руху.

На начальника й двох провідників склали протоколи за статтею 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення – розпивання алкогольних напоїв на виробництві.

– На провідницю, яка чинила правоохоронцям непокору, склали адмінпротокол за статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення – злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції. Усі вони не місцеві, з Києва, – наголосив Кравчук.

 

фото: finance.bigmir.net

e-max.it: your social media marketing partner